سالم و جوان ماندن، هنر زندگي كردن است سالم و جوان ماندن، هنر زندگي كردن است .

سالم و جوان ماندن، هنر زندگي كردن است

موفقيت و محدوديت: دو روي يك سكه

موفقيت و محدوديت دو مفهوم كليدي در زندگي هر فرد هستند كه به طور مستقيم بر يكديگر تأثير مي‌گذارند. موفقيت به معناي دستيابي به اهداف و آرزوهاست، در حالي كه محدوديت‌ها مي‌توانند به عنوان موانع يا چالش‌هايي در مسير رسيدن به اين اهداف عمل كنند.
موفقيت معمولاً نتيجه تلاش، پشتكار و برنامه‌ريزي دقيق است. افرادي كه به دنبال موفقيت هستند، بايد توانايي‌هاي خود را شناسايي كرده و بر روي تقويت آن‌ها كار كنند. اين افراد معمولاً با چالش‌ها و شكست‌ها مواجه مي‌شوند، اما اين موانع را به عنوان فرصت‌هايي براي يادگيري و رشد مي‌بينند. به عبارت ديگر، موفقيت به معناي عدم وجود محدوديت نيست، بلكه توانايي غلبه بر آن‌هاست.
از سوي ديگر، محدوديت‌ها مي‌توانند ناشي از عوامل مختلفي باشند، از جمله شرايط اقتصادي، اجتماعي يا حتي رواني. اين محدوديت‌ها ممكن است به عنوان موانع جدي در مسير موفقيت عمل كنند و افراد را از دستيابي به اهدافشان بازدارند. با اين حال، مهم است كه به ياد داشته باشيم كه بسياري از موفقيت‌ها در نتيجه غلبه بر اين محدوديت‌ها به دست مي‌آيند. 
افرادي كه توانسته‌اند بر محدوديت‌هاي خود غلبه كنند، معمولاً داستان‌هاي الهام‌بخش و موفقيت‌هاي چشمگيري دارند. آن‌ها به ما نشان مي‌دهند كه با اراده و تلاش مي‌توان بر هر مانعي فائق آمد و به موفقيت دست يافت.
در نهايت، موفقيت و محدوديت دو عنصر جدايي‌ناپذير از زندگي هستند. درك اين دو مفهوم و يادگيري نحوه مديريت آن‌ها مي‌تواند به ما كمك كند تا در مسير زندگي خود به موفقيت‌هاي بزرگ‌تري دست يابيم.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ آبان ۱۴۰۳ساعت: ۰۷:۵۷:۲۹ توسط:گيلدا موضوع:

گردشگري داخلي: فرصتي براي كشف زيبايي‌هاي وطن

گردشگري داخلي به معناي سفر و بازديد از جاذبه‌هاي گردشگري در داخل كشور است و در سال‌هاي اخير به يكي از مهم‌ترين بخش‌هاي صنعت گردشگري تبديل شده است. اين نوع گردشگري نه تنها به تقويت اقتصاد محلي كمك مي‌كند، بلكه فرصتي براي كشف زيبايي‌هاي طبيعي و فرهنگي وطن فراهم مي‌آورد.
يكي از مزاياي گردشگري داخلي، كاهش هزينه‌ها است. سفر به مقاصد داخلي معمولاً هزينه كمتري نسبت به سفر به كشورهاي خارجي دارد. اين امر به ويژه در شرايط اقتصادي كنوني كه بسياري از افراد به دنبال صرفه‌جويي در هزينه‌ها هستند، اهميت بيشتري پيدا مي‌كند. همچنين، با توجه به شرايط جهاني و محدوديت‌هاي سفر، گردشگري داخلي به عنوان يك گزينه امن و قابل دسترس مطرح مي‌شود.
گردشگري داخلي همچنين به تقويت فرهنگ و هويت ملي كمك مي‌كند. با بازديد از مناطق مختلف كشور، افراد مي‌توانند با آداب و رسوم، غذاها و هنرهاي محلي آشنا شوند و اين تجربه‌ها به غناي فرهنگي آن‌ها مي‌افزايد. اين نوع گردشگري مي‌تواند به حفظ و ترويج ميراث فرهنگي و تاريخي كشور نيز كمك كند.
علاوه بر اين، گردشگري داخلي به توسعه مناطق كمتر شناخته شده كمك مي‌كند. با افزايش تعداد گردشگران به اين مناطق، فرصت‌هاي شغلي جديدي ايجاد مي‌شود و زيرساخت‌هاي محلي بهبود مي‌يابد. اين امر مي‌تواند به كاهش فقر و بهبود كيفيت زندگي در اين مناطق منجر شود.
در نهايت، گردشگري داخلي فرصتي است براي كشف زيبايي‌هاي پنهان كشور و ايجاد ارتباط نزديك‌تر با فرهنگ و تاريخ آن. با توجه به مزاياي اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي، ترويج گردشگري داخلي مي‌تواند به عنوان يك استراتژي مؤثر براي توسعه پايدار كشور مورد توجه قرار گيرد. بنابراين، بياييد با سفر به نقاط مختلف كشور، زيبايي‌هاي وطن خود را كشف كنيم و از آن‌ها بهره‌مند شويم.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ آبان ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۰۰:۱۹ توسط:گيلدا موضوع:

فرآيند توليد الكترودها چگونه است ؟

رايج‌ترين روش‌هاي اتصال قطعات به ويژه قطعات فلزي به يكديگر، جوشكاري است. در واقع از طريق قوس الكتريكي، جريان مداوم الكترون بين دو الكترود حرارت توليد مي‌شود. لازم به ذكر است به منظور ايجاد حرارت و قوس الكتريكي بين دو يا چند الكترود، لازم است هوا يا گاز وجود داشته باشد. در واقع در حالت خلا جوشكاري امكان‌پذير نيست. در قوس الكتريكي گرما و انرژي در مكان‌هاي مختلف يكسان نيست. به طوري كه 43% حرارت و 21% قوس ايجاد مي‌شود. دمايي كه از قوس الكتريكي توليد مي‌شود به نوع الكترودها بستگي دارد. به طور ملي ميزان قوس الكتروهاي ذغالي در الكتروهاي كاتد 3200 درجه سانتي گراد و در آند 3900 درجه است. دمايي كه براي الكترودهاي آند و كاتد در نظر گرفتع شده است حدود 2400 تا 2600 درجه است. در ادامه در مورد روش و خط توليد الكترود جوشكاري و همچنين مواد اوليه آن به طور كامل صحبت مي‌كنيم.

مواد اوليه الكترود جوشكاري

به جز خصوصيات شيميايي يك الكترود كه در رفتار و خصوصيات كلي آن تاثير مي‌گذارد، مواد اوليه الكترود جوشكاري نيز در آن بسيار موثر است. علاوه بر مواد اوليه الكترود جوشكاري ، عملياتي كه روي آن انجام مي‌گيرد نيز در رفتار الكترود دخيل است. به طور كلي مواد اوليه الكترود جوشكاري شامل موارد زير است:

  • اولين دسته سنگ‌هاي معدني هستند كه به آن مواد سرباره باز گفته مي‌شود. اين مواد شامل سنگ تيتان، سنگ منگنز، فلوراسپار، اكسيد آهن و سيليكات‌ها هستند.
  • در ميان مواد اوليه الكترود‌ها مي‌توان به مواد تشكيل‌دهنده گاز محافظ نيز اشاره كرد. اين مواد شامل نشاسته، خاك اره، ذغال چوب، آرد و خمير چوب است.
  • فرومنگنز، فروكروم، فروتيتانيوم و آلومينيوم پولكي از جمله مواد احياكننده اكسيدها هستند كه نوعي اكسيژن‌زدا شناسايي مي‌شوند.
  • عوامل ديگر آلياژكننده‌ها هستند. اين مواد به منظور رسيدن تركيب نهايي از جوش به پوشش اضافه مي‌
  • گردد.
  • سيليكات سديم نيز به عنوان چسباننده به آن افزوده مي‌شود تا سبب خميري شدن الكترود شود.
  • در مواد اوليه الكترود جوشكاري ممكن است پودر فلز نيز اضافه شود. اين تركيب به دليل افزايش نرخ رسوب، راندمان و بازدهي به آن اضافه مي‌گردد.
  • در نهايت پس از تركيب اين مواد در مخلوط كن‌هاي ويژه ماده‌اي خميري شكل به اسم گل الكترود ايجاد مي‌شود. ماده ايجاد شده توسط پرس‌هاي مخصوص روي ميله مغزي الكترود پرس مي‌شود. در نهايت نيز پس از خشك شدن الكترود، بسته بندي موردنظر صورت مي‌گيرد.

انواع الكترود جوشكاري

انواع الكترود جوشكاري

در جوشكاري مشخصات الكترود را توسط اعداد بيان مي‌كنند كه شامل موارد زير است:

  • E6010
  • E: جريان برق
  • 60: كشش گرد جوش بر حسب پاوند بر اينچ مربع
  • 1: حالات مختلف جوشكاري
  • 0: نوع جريان

علامت اول كه حروف E است به معناي استفاده از اين الكترود در جوشكاري برق است. عدد 0 و 6 نيز نشان دهنده فشار كشش گرده جوش بر حسب پاوند بر اينچ مربع است. به طور كلي اين عدد در 1000 ضرب مي‌شود. يعني فشار گرده اين الكترود 6000 مي‌شود.

علامت 1 مشخصه حالت جو است. اين علامت معمولا 1، 2 و يا 3 است. در صورتي كه عدد سوم الكترودي 1 باشد به معناي استفاده از آن در تمام حالت‌هاي جوشكاري است. همچنين الكترودهايي با عدد 2 در حالت سطحي و افقي استفاده مي‌شوند. الكترودهايي با عدد 3 فقط در حالت افقي مورد استفاده هستند. علامت 0 خصوصيات ظاهري گرده جوش و نوع جريان آن را مشخص مي‌كند.

روش و خط توليد الكترود جوشكاري

روش و خط توليد الكترود جوشكاري شامل سه مرحله كلي است. بيش از يك قرن پيش جوشكار‌ها دو سطح فلزي را با ذوب كردن يك ميله‌ي فلزي بر روي آن‌ها، با استفاده از جريان الكتريكي به هم متصل كردند. آن ميله امروزه الكترود جوشكاري ناميده مي‌شود.

همانطور كه پيشتر نيز اشاره شد، محصول توليدي الكترود جوشكاري مي‌باشد. اكنون به مراحل توليد الكترود جوشكاري كه به شرح زير است مي‌پردازيم.

بخش توليد هسته فلزي الكترود

اولين مرحله روش و خط توليد الكترود جوشكاري توليد هسته فلزي الكترود است. فلز اصلي الكترود به صورت رول وارد كارخانه مي‌شود. و قطر سيم رول‌هاي مورد استفاده 5 تا 6 ميلي‌متر مي‌باشد. اين رول‌ها ابتدا زنگ‌زدايي مي‌شوند و به دستگاه كشش رفته و در آن جا مفتول به قطر مورد نظر 2/3 ميلي‌متر در مي‌آيد. بعد از شست و شو و جرم گيري اين رول‌ها، توسط دستگاه برش، به طور اتوماتيك به مفتول‌هاي فلزي با طول 400 ميلي‌متر در مي‌آيند. اين مفتول‌هاي فلزي توسط دستگاه پالت و ليفتراك به دستگاه تغذيه ميله الكترود فرستاده مي‌شود.

بخش توليد پوشش الكترود

دومين مرحله از روش و خط توليد الكترود جوشكاري توليد پوشش الكترود است. ابتدا مواد پوشش‌دهنده از انبار آورده شده و پس از سرند شدن در دستگاه الك الكتريكي هر كدام در ظروف فلزي ذخيره مي‌شوند. سپس طبق فرمولاسيون، وزن و در مخلوط كن ريخته مي‌شوند. اين دستگاه فرمولاسيون مي‌تواند هم به صورت خشك و هم به صورت تر عمل كند.

شارژ دستگاه در هر مرحله 120 كيلوگرم، و زمان هر شارژ 4 دقيقه مي‌باشد. حال مخلوطي كه تهيه شد، در سيلندر‌هاي دستگاه روكش دهنده ريخته مي‌شود، سپس مي‌توان به صورت دستي آن را متراكم نموده و بر روي دستگاه جداگانه اي، جهت انجام عمل پرس و تراكم و هواگيري پودر استفاده نمود.

روش توليد الكترود جوشكاري

مراحل توليد الكترود

در اين مرحله به صورت اتوماتيك، در دستگاه پوشش‌دهنده الكترودها، روكش را به مقدار مورد نظر به مفتول‌هاي فلزي مي‌دهند.

ظرفيت خروجي الكترود‌هاي پوشش داده شده از اين دستگاه، حداقل 500 كيلوگرم در ساعت است. فشار دستگاه پرس حداقل 200 بار مي‌باشد.

پس از اين، الكترود جهت تميز شدن از ذرات و زوائد توسط تسمه‌اي نقاله‌اي شكل به دستگاه پاك كن برده مي‌شود. حال الكترود در دستگاه كوره‌اي قرار گرفته و در دماي 200 درجه سانتي گراد خشك مي‌شود. سپس از كوره خارج شده و توسط ماشين مارك زني، مارك علائم لازم بر روي آن زده مي‌شود. و در نهايت بسته‌بندي مي‌گردد و به انبار فرستاده مي‌شود.

با توجه به مطالب گفته شده، الكترود جوشكاري يكي از مواد و احتياجات توليد صنعتي محسوب مي‌گردد. از اين رو توليد آن در بسياري از كشور‌هاي صنعتي جهان انجام مي‌گيرد.

كلام آخر

در مطالب فوق در مورد فرآيند توليد الكترود جوشكاري و مواد اوليه اين محصول صحبت كرديم. به منظور توليد الكترود جوشكاري، اسپيسر، رابيتس، فنس، پشم شيشه، سيم آرماتوربندي، سيم خاردار، مفتول گالوانيزه و مفتول مسوار، انواع توري و.... با شهر مفتول از طريق تماس با شماره 02137556 در ارتباط باشيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ آبان ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۴۷:۴۹ توسط:گيلدا موضوع:

اسپيسر چيست و چه مزايايي دارد؟

اسپيسر چيست و چه مزايايي دارد؟

اسپيسر يا فاصله انداز نوعي ابزار است كه با استفاده از آن مي‌توان در ميان ميلگردها فاصله ايجاد كرد. در واقع استفاده از اين محصول سبب محافظت از ميلگرد در برابر شرايط مخرب محيطي مي‌شود. اصلي‌ترين كاربرد اسپيسر محافظت از لايه رويي ميلگرد به منظور جلوگيري از زنگ‌زدگي و خوردگي است. اين قطعه كه فضاساز ميلگرد نيز شناخته مي‌شود در جنس‌هاي مختلفي از جمله فلز، بتن و پلاستيك ساخته شده و داراي انواع مختلفي است. در پاسخ به سوال اسپيسر چيست و چه مزايايي دارد بايد گفت اصلي‌ترين مزاياي اسپيسر افزايش حجم ميلگرد و در نتيجه كاهش فشار بر روي بتن است. از طرفي استفاده از اين قطعه سبب افزايش سرعت و دقت در انجام پروژه‌ها مي‌شود. در صورتي كه قصد خريد اسپيسر را داشته و به دنبال دريافت اطلاعات بيشتر از اين محصول هستيد با ما همراه باشيد.

اسپيسر چيست ؟

 در پاسخ به سوال اسپيسر چيست بايد بگوييم ابزاريست كه بين ميلگردها فاصله ايجاد مي‌كند. اما اصلي‌ترين كاربرد اين محصول جلوگيري از خورده شدن ميلگرد توسط مواد شيميايي مانند سولفات است. اين محصول از مواد مختلفي اعم از پلاستيك، فولاد و بتن ساخته مي‌شود. همچنين در شكل‌ها و انواع مختلفي يافت مي‌شود كه شامل هارد فيكس، مكس فيكس، ميني فيكس، ويل فيكس و... است. استفاده از اسپيسر سبب افزايش حجم ميلگرد مي‌شود. اين مسئله در افزايش سرعت و دقت اجراي پروژه بسيار موثر است. در نتيجه سبب افزايش مقاومت سازه در برابر زلزله و ساير نيروهاي كششي مي‌گردد. همچنين بتن را در برابر ترك و آسيب‌ديدگي مستحكم مي‌كند.

مزاياي استفاده از اسپيسر

مزاياي استفاده از اسپيسر

مزاياي اسپيسر با توجه به كاربردي كه دارد زياد است. به طوري كه استفاده از اين قطعه در صنعت ساختمان‌سازي، يك ابزار ضروري و واجب به حساب مي‌آيد. يكي از مزاياي اسپيسر نگه داشتن ميلگرد در موقعيت مناسب و پوشش دادن آن در برابر خوردگي است. اين مسئله در استحكام سازه نيز تاثير بسزايي دارد. به طوري كلي مي‌توان گفت بتن در برابر نيروهاي كششي از خود مقاومت زيادي ندارد. از اين رو مي‌بايست براي جبران اين كمبود از ميلگرد استفاده شود. در كنار ميلگرد مي‌بايست از اسپيسر نيز استفاده كرد تا ميلگرد را در برابر خوردگي مقاوم كند. به طور كلي استفاده از اسپيسر مزاياي زيادي را به همراه دارد كه شامل موارد زير است:

  • اسپيسر سبب ايجاد سطحي يكپارچه بر روي ميلگرد مي‌شود و آن را در برابر خوردگي مقاوم مي‌كند.
  • اين محصول وزن بسيار كمي داشته و همچنين بسيار مقرون به صرفه است.
  • حمل و نقل و استفاده از آن آسان است.
  • استفاده از اسپيسر سبب افزايش سرعت در كار مي‌شود.
  • به منظور اجراي آن نيازي به نيروي انساني متخصص نيست.
  • هزينه ساخت‌و‌ساز را كاهش مي‌دهد.
  • استفاده از اسپيسر سبب جلوگيري از تكان خوردن ميلگردها مي‌شود.

انواع اسپيسر از نظر جنس

به طور كلي اسپيسرها از نظر جنس به سه دسته تقسيم مي‌شوند كه شامل موارد زير است:

  • اسپيسر فلزي: يكي از انواع اسپيسر، اسپيسر فلزي است. اين مدل همانطور كه از نامش پيداست از فلز ساخته شده است. استفاده از آن آسان بوده و ميلگرد ساده به راحتي روي آن قرار مي‌گيرد. اين اسپيسرها به شكل گرد و مفتولي هستند.
  • اسپيسر بتني: اين نوع اسپيسر داراي ضريب حرارتي مشابه بتن است. اسپيسر بتني در برابر مواد خورنده مقاومت زيادي داشته و از چسبندگي بالايي برخوردار است. همين مسئله سبب مي‌شود تا در برابر نفوذ رطوبت مقاومت بالايي داشته باشد. از طرفي سختي اين اسپيسر سبب گران بودن آن نسبت به انواع ديگر مي‌شود.
  • اسپيسر پلاستيكي: اين اسپيسر از قيمت كمتري برخوردار بوده و رايج‌تر است. اين اسپيسر اگرچه به ميزان بيشتري استفاده مي‌شود اما داراي قدرت پايين چسبندگي بتن بوده و ضريب حرارتي آن با بتن يكسان نيست. همچنين در برابر مواد شيميايي مقاومت كمتري دارد.

انواع اسپيسر از نظر شكل ظاهري و مقاومت

انواع اسپيسر

اسپيسرها بر اساس شكل ظاهري نيز به دسته‌هاي مختلفي تقسيم مي‌شوند:

  • اسپيسر هارد فيكس: بر روي اين اسپيسر دو شاخك قفل كن قرار دارد كه به راحتي مي‌توان ميلگرد را به آن متصل كرد. براي فوندانسيون پر تراكم و سنگين از آن استفاده مي‌شود. اين اسپيسر به وزن 350 گرم در زير ميلگردها قرار مي‌گيرد.
  • اسپيسر ماكس فيكس: اين اسپيسر به منظور استفاده در كف‌هاي نيمه سنگين و تيرها، پوترها و شناژها استفاده مي‌شود. اين اسپيسر نيز دو شاخك داشته و در ميلگرد قفل مي‌شود.
  • اسپيسر ويل فيكس: اين اسپيسر در سطوح عمودي ديوارها مورد استفاده است. اين اسپيسر قالب موازي دارد. همين مسئله نيز سبب مي‌شود تا از پيچيدگي ميلگرد حلوگيري گردد. اين نوع داراي شاخك هايي است كه در برابر لرزش سازه را مقاوم مي‌كند.
  • اسپيسر كيج فيكس: در اين اسپيسر يك قفل كن تعبيه شده است. اين بخش با ميلگرد چفت شده و از لرزش ميلگردها جلوگيري مي‌كند.

خريد انواع اسپيسر در شهر مفتول

در مطالب فوق در مورد اينكه اسپيسر چيست و چه مزايايي دارد صحبت كرديم. به منظور خريد اسپيسر بهتر است با انواع آن آشنا شويد و با اطلاعات كامل محصول موردنظر را خريداري كنيد. شهر مفتول به عنوان معتبرترين مركز توليد و فروش انواع محصولات مفتولي است. به منظور خريد انواع اسپيسر با بهترين كيفيت، انواع واتراستاپ، يونوليت، پايه فنس، توري حصاري، توري سرندي، انواع تيرچه كروميت و تيرچه بتني، انواع ميلگرد ساده، الكترود جوشكاري و... با شماره 02137556 در تماس باشيد. كارشناسان شهر مفتول با ارائه خدمات مشاوره رايگان شما را راهنمايي مي‌كنند. همچنين به منظور ثبت خريد به صورت اينترنتي مشخصات محصول موردنظر را ثبت كرده و سفارش خود را ثبت نماييد. انواع محصولات مفتولي را با كيفيتي تضميني و قيمت مناسب از شهر مفتول خريداري كنيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ آبان ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۴۶:۱۸ توسط:گيلدا موضوع:

انواع اسپيسر و كاربرد آن

از جمله اصلي‌ترين مقاطعي كه در صنعت ساختمان‌سازي از كاربرد مهم و گسترده‌اي برخوردار است، ميلگردها هستند. ميلگردها كه در انواع ميلگرد ساده و ميلگرد آجدار شناخته مي‌شوند، به محصولاتي گفته مي‌شود كه براي جبران مقاومت بتن در برابر نيروهاي كششي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. در واقع مي‌توان گفت بدون استفاده از ميلگردها، بتن مقاومت لازم در برابر نيروهاي كششي را نخواهد داشت. از اين رو از ميلگرد به منظور جبران اين كمبود استفاده مي‌شود. اما مسئله‌اي كه وجود دارد، اين است كه ميلگردها نيز مانند ديگر مقاطع فلزي ممكن است دچار زنگ‌زدگي شوند. در اين ميان به منظور جلوگيري از اين مسئله و آسيب ديدن ميلگرد از اسپيسر استفاده مي‌شود. در ادامه در مورد انواع اسپيسر فلزي ، پلاستيكي ، بتني و كاربرد آن‌ها صحبت مي‌كنيم.

اسپيسر در واقع سبب ايجاد پوششي يكنواخت روي ميلگردها شده و از آسيب رسيدن به آن‌ها جلوگيري مي‌كند. ابعاد و اشكال اسپيسر با توجه به كاربرد و بار اعمال شده بر روي سازه انتخاب مي‌شود. در ادامه با اين محصول بيشتر آشنا مي‌شويد.

اسپيسر چيست ؟

نام ديگر اسپيسر فاصله گذار است. اين محصول يكي از ابزارهاي پركاربرد در ساختمان سازي است. انواع اسپيسر در ابعاد مختلف توليد شده و هر يك كاربرد متفاوتي با ديگري دارد. كاربرد اسپيسر از جمله اسپيسر فلزي ، اسپيسر پلاستيكي ، اسپيسر بتني ايجاد فاصله بين دو ميلگرد است. در واقع به عنوان روكشي عمل مي‌كند كه از ايجاد زنگ زدگي در ميلگرد جلوگيري مي‌كند. كاور ميلگرد يا بتن، لقمه بتن و فاصله نگهدار اسامي ديگر انواع اسپيسر است.

انواع اسپيسر

انواع اسپيسر

پس از آشنايي با اسپيسر بهتر است با انواع آن نيز آشنا شويد. اسپيسرها به دو دسته كلي تقسيم مي‌شوند كه بر اساس جنس و كاربرد دسته‌بندي مي‌شوند. در ادامه هر يك را جداگانه بررسي مي‌كنيم.

انواع اسپيسر از نظر جنس

همانطور كه گفته شد اسپيسرها در وهله اول از نظر جنس دسته‌بندي مي‌شوند:

اسپيسر پلاستيكي

اسپيسر پلاستيكي كه يكي از انواع آن‌هاست، از جهات مختلف بهتر از انواع ديگر عمل مي‌كند. اسپيسر پلاستيكي از نظر وزن، قيمت، تنوع، شرايط توليد و نيز مقرون به صرفه بودن به نسبت بهتر از انواع ديگر است. از اسپيسر پلاستيكي بيشتر در ساخت‌وساز استفاده مي‌شود. البته در مقايسه با مزايب، معايبي هم دارد. اين نوع اسپيسر چسبندگي خوبي ندارد. چرا كه ضريب حرارتي آن با بتن متفاوت است. از طرفي فاقد مقاومت در برابر مواد شيميايي است.

اسپيسر بتني

در مقايسه با اسپيسرهاي پلاستيكي، اسپيسرهاي بتني داراي قيمت بالاتري هستند. از طرفي سختي و مقاومت فشاري بهتري نيز نسبت به نوع پلاستيكي دارند. اسپيسرهاي بتني ساير نقاط ضعفي كه نوع پلاستيكي دارد را ندارند. از اين رو در مقايسه با نوع پلاستيكي بهتر عمل مي‌كنند. اسپيسر بتني همچنين عواملي كه سبب آسيب رسيدن به بتن را مي‌شود كاهش مي‌دهد. اما بايد توجه كنيد قبل از به كارگيري آن ضريب حرارتي بتن با اين اسپيسر يكسان باشد.

اسپيسر فلزي

اسپيسر فلزي انتخاب بهتري نسبت به ديگر اسپيسر‌ها است. از آن جايي كه جنس اسپيسر فلزي با ميلگردها يكسان است ، از اين رو استفاده از آن بهتر است. اسپيسر فلزي از فولاد ساخته مي‌شود و ميلگردها را بدون جابه‌جايي در جاي خود حفظ مي‌كند.

انواع اسپيسر از نظر كاربرد

كاربرد اسپيسر‌ها با يكديگر متفاوت است. از اين رو از نظر كاربرد نيز به دسته‌هاي مختلفي تقسيم مي‌شود. اسپيسرها از نظر كاربرد به دو نوع كفي يا افقي و ديواري يا عمودي تقسيم مي‌شوند.

اسپيسر كفي (افقي)

اسپيسر كفي داراي انواع مختلفي است:

اسپيسر هاردفيكس

اين اسپيسر معمولا در كف سازه استفاده مي‌شود. در صورتي كه سايز ميلگرد حداقل 14 ميلي‌متر باشد از اين نوع اسپيسر استفاده مي‌شود.

اسپيسر ماكس فيكس

 اين اسپيسر در واقع در ميان اسپيسرها نيمه سنگين قرار مي‌گيرد. كاربرد اسپيسر ماكس فيكس ايجاد پوشش بتني 30 تا 75 ميلي‌متر در سازه‌هاي نيمه سنگين است. از اين نوع اسپيسر براي ميلگردهايي استفاده مي‌شود كه 8 تا 22 ميلي‌متر قطر دارند.

اسپيسر ميني فيكس

انواع اسپيسر از نظر كاربرد

اين اسپيسر در ميان انواع آن داراي كاربرد بيشتري است. چرا كه قيمت پايين تري نسبت به انواع ديگر دارد. از اين نوع اسپيسر براي ميلگردهايي استفاده مي‌شود كه از 6 تا 14 ميلي‌متر قطر دارند.

اسپيسر يو فيكس

از اين مدل اسپيسر در سازه‌هايي استفاده مي‌شود كه وزن متوسط داشته و با توان باربري نقطه‌اي 200 كيلوگرم استفاده مي‌شود.

اسپيسر دابل فيكس

از اين نوع اسپيسر در سقف‌هاي بتني استفاده مي‌شود. همچنين در سقف‌هايي كه ضخامت آن‌ها نسبتا بالاست مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

اسپيسر سايد فيكس

سازه هايي كه داراي وزن متوسطي هستند و در بخش‌هايي مانند تيرها و كف‌هاي نيمه سنگين از اين نوع اسپيسر استفاده مي‌شود. اين اسپيسرها با توان باربري 200 كيلوگرم طراحي شده است و براي ميلگردهايي استفاده مي‌شود كه از 12 تا 25 ميلي‌متر ضخامت دارند.

اسپيسر فلت بار

اين اسپيسر در فضاهاي نرم و فرو رونده استفاده مي‌شود. اين اسپيسر معمولا در محل تقاطع دو ميلگرد استفاده مي‌شود. از اين اسپيسر براي ميلگردهايي استفاده مي‌شود كه از 8 تا 16 ميلي‌متر ضخامت دارند.

اسپيسر فلت فيكس

براي ميلگردهايي كه 6 تا 14 ميلي‌متر قطر دارند از اين اسپيسرها استفاده مي‌شود. معمولا كاربرد اسپيسر فلت فيكس بسيار محدود است. چرا كه استفاده از اين اسپيسر ممكن است صفحه تخت زيرين سازه را دچار ضعف كند.

اسپيسر ديواري (عمودي)

اسپيسرهاي ديواري نيز به دسته‌هاي مختلفي تقسيم مي‌شوند كه شامل موارد زير است:

اسپيسر ويل فيكس

از اين اسپيسر براي سطوح عمودي استفاده مي‌شود. توانايي اين اسپيسر در ايجاد پوشش بتني بين 15 تا 100 ميلي‌متر است.

اسپيسر كيج فيكس

از اين اسپيسر به عنوان پوشش بتني در سطوح عمودي سنگين استفاده مي‌شود. همچنين مي‌توان از آن براي ايجاد پوشش بتني ميلگرد نسبت به خاك نيز استفاده كرد.

اسپيسر ويل سان

به اين اسپيسر، اسپيسر خورشيدي نيز گفته مي‌شود. اين اسپيسر مخصوص بخش هاييست وزن سطوح عمودي متوسط است. بر خلاف اسپيسرهاي ديگر، اين اسپيسر در سطح خارجي خود فاقد دندانه است. سطح داخلي نيز با كمان‌هاي منظم پوشيده شده است كه در ايجاد استقامت نقش مهمي دارد. اين مسئله سبب كاهش احتمال شكستگي دندانه‌هاي اسپيسر در زمان تماس با قالب مي‌شود.

مزاياي اسپيسر

مزاياي اسپيسر

همانطور كه گفته شد ميلگردها به مرور زمان و بر اثر تماس با شرايط خارجي و آب و هوايي مرطوب، پوسيده شده و دچار زنگ زدگي نيز مي‌شوند. از اين رو براي جلوگيري از اين مسئله از اسپيسر استفاده مي‌شود. اسپيسرها پوششي روي ميلگرد ايجاد مي‌كنند در نتيجه مقاومت آن‌ها در برابر شرايط خارجي مختلف افزايش پيدا مي‌كند. از طرفي وجود اسپيسر سبب نگهداري ميلگردها و جلوگيري از حركت آن‌ها در بتن مي‌شود.

در گذشته به منظور ايجاد فاصله بين ميلگردها و بتن از چوب و سنگ استفاده مي‌شد. اما به دليل عدم مقاومت مطلوب اسپيسر توليد شد و از اين محصول براي نگهداري ميلگردها استفاده شد. از طرفي اين محصول داراي وزن سبكي بوده و بر روي ميلگردها پوششي صاف و يكدست ايجاد مي‌كند. مزاياي اسپيسر در يك جمع بندي كلي شامل موارد زير است:

  • استفاده از اين محصول مقرون به صرفه است.
  • وزن آن كم بوده و به همين علت حمل و نقل آساني دارد و كم هزينه است.
  • استفاده از آن سبب سرعت بخشيدن و دقت بيشتر در فرآيند فاصله گذاري مي‌شود.
  • از طرفي استفاده از اين محصول سبب صرفه جويي در ساير هزينه‌ها از جمله نيروي انساني مي‌شود.
  • استفاده از آن سبب پوشش يكسان و مناسب در ميلگرد مي‌شود.

كلام آخر

در مطالب فوق در مورد انواع اسپيسر و كاربرد آن صحبت كرديم. قبل از خريد اسپيسر با انواع آن و كاربرد هر يك آشنا شويد تا با توجه به نياز خود نوع مناسب را انتخاب كنيد. به منظور خريد انواع اسپيسر ، واتراستاپ، الكترود جوشكاري، پايه فنس، يونوليت، انواع توري، ميلگرد ساده  و... با شهر مفتول در ارتباط باشيد. شهر مفتول توليدكننده و عرضه كننده انواع محصولات مفتولي اعم از انواع توري، تيرچه بتني، تيرچه كروميت و... است. به منظور خريد انواع محصولات مفتولي و اسپيسر با كيفيت تضميني با شماره 02137556 در تماس باشيد و ضمن دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص محصولات، از مشاوره رايگان بهره مند شده و سفارش خود را نيز ثبت كنيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ آبان ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۴۴:۴۸ توسط:گيلدا موضوع:

مراحل و روش توليد رابيتس و هزينه اجراي آن

رابيتس امروزه يكي از پركاربردترين مصالح ساختماني است كه در اكثر ساختمان‌ها مشاهده مي‌شود. از آنجايي كه اجراي رابيتس از زيبايي منحصر به فردي برخوردار است، از اين رو جزو عمليات پر طرفدار در ساختمان‌سازي است. اما رابيتس كاري به طور دقيق به چه معناست ؟ مراحل و روش توليد رابيتس چگونه است؟ هزينه اجراي رابيتس و رابيتس كاري چقدر است؟ همه اين سوال‌ها در صورت انتخاب رابيتس ممكن است به ذهن مخاطب برسد. بنابراين در اين مقاله قصد داريم به اين سوالات پاسخ دهيم. با ما همراه باشيد تا به طور كامل با فرآيند رابيتس كاري آشنا شويد.

رابيتس چيست ؟

بهتر است قبل از بررسي روش توليد و اجراي رابيتس، با معناي رابيتس به طور كامل آشنا شويم. رابيتس مجموعه‌اي از شبكه‌هاي عمودي و افقي است كه روي يكديگر قرار گرفته اند. ساختار اصلي آن نيز ورق گالوانيزه است. از رابيتس كاري بيشتر در سقف ساختمان استفاده مي‌شود و تكميل كننده سقف است. البته رابيتس داراي كاربردهاي ديگر نيز هست و فقط از آن در سقف ساختمان استفاده نمي‌شود. براي رابيتس كاري لازم است با توجه به كاربرد، اندازه، قطر و تعداد ستون‌هاي رابيتس مشخص شود.

براي توليد رابيتس از چه اجزايي استفاده مي‌شود؟

رابيتس چيست ؟

روش توليد رابيتس و مراحل اجراي آن نياز به تجهيزات خاصي دارد. در صورتي كه براي توليد رابيتس از تجهيزات باكيفيت استفاده نشود، در نتيجه كيفيت رابيتس كاري كاهش پيدا مي‌كند. اين مسئله سبب مي‌شود در طي توليد رابيتس و اجراي آن با چالش‌هاي زيادي مواجه شويد. بنابراين لازم است با تجهيزات مورد نياز براي توليد رابيتس آشنا بود:

  • روش توليد رابيتس به صورتيست كه در ابتدا نياز به دستگاه‌هاي اتوماتيك سيستم PLC است. اين سيستم در كيفيت نهايي رابيتس نقش بسيار مهمي را ايفا مي‌كند. بنابراين براي رعايت استانداردهاي مورد نياز در روش توليد رابيتس بايد به اين مسئله توجه كرد.
  • به طور كلي خط توليد رابيتس به صورتيست كه در كارگاه‌هاي خاصي صورت مي‌گيرد. بنابراين تهيه و توليد رابيتس براي هر فردي امكان‌پذير نيست. از اين رو در زمان خريد محصول به روش توليد رابيتس و محل آن بايد توجه كنيد.

روش توليد رابيتس و مراحل اجراي آن

 همانطور كه گفته شد توليد رابيتس نياز به مواد اوليه دارد، اصلي ترين ماده اوليه كه براي توليد رابيتس نياز است، ورق گالوانيزه است. ورق گالوانيزه با كيفيت‌هاي مختلفي در بازار وجود دارد. بنابراين بايد توجه كنيد كيفيت مرغوب آن را خريداري كنيد. اما علاوه بر ورق گالوانيزه، كيفيت خط توليد نيز در توليد رابيتس اهميت دارد. بهتر است براي توليد رابيتس از ورق گالوانيزه گرم استفاده شود. مراحل اصلي توليد رابيتس نيز به شرح زير است:

  • اولين مرحله پرس‌كاري و كشش عرضي است. ورق گالوانيزه به صورت رول و با ضخامت‌هاي مختلف وارد چرخه توليد مي‌شود. دستگاه موردنظر رول‌ها را باز كرده و ورق تحت كشش قرار مي‌گيرد. اين مرحله بايد با تجهيزات مكانيزه صورت بگيرد تا كيفيت نهايي تضمين شود.
  • ورق‌هاي كشيده شده در اين مرحله وارد دستگاه برش مي‌شوند. اين مرحله به نام مرحله برش نيز شناخته مي‌شود. روش برش ورق‌ها به صورت طولي است.
  • در مرحله بعدي ورق‌هاي برش خورده مي‌بايست وارد دستگاه‌هاي مخصوص شوند تا عمليات نورد سرد و پرس‌كاري روي آن‌ها اعمال شود. اين مرحله، مرحله پيدايش چشمه‌ها و ستون‌هاي رابيتس است.
  • در آخرين مرحله نيز ورق‌ها مي‌بايست تحت كشش مجدد قرار گيرند.

نكات لازم در خصوص روش توليد رابيتس

  • اولين و مهم‌ترين نكته اين است كه قيمت ورق گالوانيزه بر روي قيمت رابيتس تاثير مستقيم دارد.
  • ضخامت ورق گالوانيزه مي‌بايست با توجه به نياز و خواست مشتري تعيين شود. چرا كه ضخامت اين ورق نيز روي محصول نهايي تاثير دارد. بنابراين اين مسئله روي هزينه اجراي رابيتس كاري موثر است.
  • به طور كلي دستگاه توليد رابيتس قدرت متفاوتي در توليد تعداد ورق رابيتس در يك ساعت دارد. اين مسئله نيز به كيفيت و نوع دستگاه بستگي دارد.

مراحل اجراي رابيتس

مراحل اجراي رابيتس

مراحل اجراي رابيتس كاري در طي چند مرحله صورت مي‌گيرد. اين مراحل لازم است توسط فرد متخصص و با دقت كافي انجام شود تا در طي رابيتس كاري مشكلي ايجاد نشود. در ادامه مراحل اجراي رابيتس را بيان كرديم:

  • مرحله اول، مرحله نصب ميلگردها است. لازم است ميلگردها را از سقف آويزان كنيد تا رابيتس‌ها روي آن سوار شوند. در واقع اين ميلگردها نقش نگهدارنده رابيتس را دارند. اين مرحله لازم است در عمليات ساختمان سازي و قبل از اجراي سازه انجام شود. انتهاي ميلگرد نيز به منظور سهولت مي‌بايست خم شود.
  • در دومين مرحله اجراي رابيتس كاري ، لازم است به منظور انتقال بار سقف صلب به بخش‌هاي سازه‌اي ساختمان از نبشي‌هاي باربر استفاده شود. نبشي‌ها مي‌بايست در فاصله 60 سانتي متري نصب شوند. لازم به ذكر است ميزان حجم سقف در تعيين اين فاصله‌ها مهم است.
  • در سومين مرحله اجراي رابيتس كاري ، مي‌بايست رابيتس‌ها به ميلگردهاي آويز متصل شوند. اين مرحله بسيار مهم بوده و مي‌بايست حتما توسط فردي متخصص انجام شود.
  • به منظور اتصال رابيتس به ميلگرد مي‌توانيد از مفتول گالوانيزه يا مفتول رابيتس بندي استفاده كنيد.
  • در آخرين مرحله نيز نوبت به اندود گچ و سيمان مي‌رسد.

هزينه اجراي رابيتس كاري چقدر است؟

براي تعيين هزينه اجراي رابيتس كاري به فاكتورهاي مختلفي مي‌بايست توجه كرد. به طور كلي از آنجايي كه رابيتس از ورق گالوانيزه توليد مي‌شود، بنابراين قيمت ورق گالوانيزه در هزينه توليد و اجراي رابيتس كاري نقش مهمي دارد. از طرفي به ضخامت سازه و ساير نكات بايد توجه كرد تا بتوان هزينه اجراي رابيتس كاري را تخمين زد.

كلام آخر

در مطالب فوق در مورد روش توليد و اجراي رابيتس صحبت كرديم. به ط ور كلي استفاده از رابيتس به دليل مزايايي كه دارد، امروزه بسيار رايج بوده و از محبوبيت خاصي نيز برخوردار است. شهر مفتول، بزرگ‌ترين توليد كننده انواع محصولات مفتولي ، رابيتس، ميلگرد ساده، يونوليت، اسپيسر، واتراستاپ، انواع توري و... است. به منظور دريافت مشاوره رايگان و خريد محصولات مفتولي مي‌توانيد با شماره 02137556 تماس بگيريد و يا به طور مستقيم از طريق وب سايت خريد خود را ثبت كنيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ آبان ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۴۳:۱۵ توسط:گيلدا موضوع:

روش توليد پشم شيشه و مواد تشكيل دهنده آن

پشم شيشه نوعي عايق حرارتي پركاربرد در صنعت ساختمان سازي است. همانطور كه از نام اين محصول پيداست، از الياف شيشه‌هاي بازيافتي توليد مي‌شود. پشم شيشه در برابر حرارت و صدا يك عايق عالي است. قدرت تحمل اين محصول از دماي منفي سي درجه تا مثبت هفتصد و پنجاه درجه است. در اين بخش قصد داريم در مورد مراحل و روش توليد پشم شيشه و مواد تشكيل دهنده آن و همچنين كاربرد پشم شيشه صحبت كنيم. به منظور آشنايي كامل با مشخصات پشم شيشه و خريد آن با ما همراه باشيد.

پشم شيشه چيست ؟

قبل از آشنايي با روش توليد پشم شيشه و مواد تشكيل دهنده آن، بهتر است ابتدا با اين محصول به طور كامل آشنا شويد. پشم شيشه نوعي الياف معندني است. از اين محصول به عنوان عايق حرارتي، صوتي و رطوبتي استفاده مي‌شود. پايه توليد پشم شيشه از شيشه‌هاي بازيافتي است. اليافي كه در ساخت پشم شيشه به كار مي‌رود، بسيار ريز و كوچك است. شكل ظاهري آن نيز سوزني است. به پشم شيشه فيبر بازيافتي نيز گفته مي‌شود. براي توليد يك رول پشم شيشه حدودا 10 بطري شيشه‌اي مي‌بايست بازيافت شود.

روش توليد پشم شيشه

روش توليد پشم شيشه

مراحل توليد پشم شيشه معمولا شامل 6 مرحله است. در اين بخش به طور كامل مراحل و روش توليد پشم شيشه را توضيح داده‌ايم:

تركيب و مخلوط

اولين مرحله از مراحل توليد پشم شيشه تركيب و مخلوط است. در اين مرحله ماسه، خاكستر سودا، سنگ آهك و شيشه‌هاي بازيافت شده كه تركيب اصلي پشم شيشه را تشكيل مي‌دهند با يكديگر مخلوط مي‌شوند. مواد اوليه ذخيره شده در سيلوها غربال‌گري و فيلتر مي‌شود. اين كار به منظور حذف مواد زائد و اضافي انجام مي‌شود. پس از اين مرحله موادي كه غربال شده اند وارد كوره مي‌شوند.

ذوب مخلوط

در روش توليد پشم شيشه، در اين مرحله مواد با يكديگر به طور كامل مخلوط مي‌شوند. در نهايت نيز به كوره فرستاده شده و در دماي 1400 درجه سانتي‌گراد ذوب مي‌شوند.

تشكيل الياف پيوسته

پس از گذراندن مرحله قبلي و ذوب شدن مواد مخلوط شده، تركيب نهايي وارد محيط الياف‌سازي مي‌شود. در اين مرحله تغييرات دمايي انجام شده و الياف از مخلوط ذوب شده جدا مي‌شود. بخش اصلي دستگاه ذوب الياف، اسپينر گريز از مركز بوده كه به دور يك محور عمودي مي‌چرخد.

اين اسپينر داراي نواري مقاوم و از جنس فولاد است كه تعدادي زيادي سوراخ به ابعد 1 ميلي‌متر دارد. در واقع اين سوراخ‌ها محل خروج الياف هستند. در نهايت الياف مورد نظر خارج مي‌شوند. لازم به ذكر است اين الياف هام هستند و نياز به تغييرات دارند.

شكل گيري و عمل‌آوري

يكي از مراحل توليد پشم شيشه شكل‌گيري و عمل‌آوري است. در اين مرحله رزين‌ها كه تركيبي مصنوعي هستند، به الياف بدست آمده اضافه مي‌شوند. پس از آن وارد كوره‌اي با دماي 250 سانتي‌گراد مي‌شوند. هواي گرم از طريق الياف پشم شيشه جريان پيدا مي‌كند. در اين مرحله الياف سختي و مقاومت لازم را به خود مي‌گيرند. اين مرحله، مرحله ايست كه الياف زرد رنگ مي‌شوند.

پشم شيشه چيست ؟

مرحله برش

مرحله برش با خروج الياف از كوره و در جريان فشار آب آغاز مي‌شود. در اين مرحله الياف در اندازه‌هاي موردنظر برش داده مي‌شوند. خورده الياف‌هايي كه در زمان برش ايجاد مي‌شود بازيافت خواهند شد.

بسته‌بندي و سورتينگ

آخرين مرحله از مرحله توليد پشم شيشه و روش توليد آن الياف شيشه وارد ماشين پرس مي‌شود تا به صورت لوله‌اي و پتويي در آيد. به دليل قابليت فشرده شدن زياد حجم پشم شيشه، هزينه حمل و نقل و انبار اين ماده كاهش پيدا مي‌كند. در ادامه نوار‌هاي پشم شيشه روي پالت‌ها جمع آوري مي‌شوند و در نهايت كارايي عمليات انبار داري افزايش پيدا مي‌كند.

استفاده از پشم شيشه در سطح جهاني بيش از 70 سال سابقه دارد و در ايران در حدود 50 سال است كه صنعتگران در بخش‌هاي خصوصي و دولتي اين الياف را توليد مي‌كنند. هرچند در بازه گسترده‌تري مي‌توان گفت كه به طور كلي استفاده و توليد الياف معدني به سال 1800 ميلادي در بخش بين‌المللي مي‌رسد. لازم به ذكر است كه در 10 سال گذشته با رايج شدن فوم‌هاي الاستومري، استفاده از پشم شيشه بسيار كاهش يافته است.

مواد تشكيل دهنده‌ پشم شيشه

پشم شيشه، ماده‌اي است كه از طبيعت به دست مي‌آيد. در واقع مواد اصلي تشكيل دهنده پشم شيشه، سيليس و شيشه مي‌باشد كه پس از ذوب شدن وارد ماشين‌هاي الياف ساز شده و تحت تاثير نيروي گريز از مركز، به شكل الياف پشم مانند در مي‌آيد. ميزان خلوص مواد اوليه نقش بسيار مهمي در كيفيت الياف پشم شيشه دارد.

مواد تشكيل دهنده‌ پشم شيشه و درصد تركيب آن‌ها به شرح زير است:

  • سيسليس 14 درصد
  • كربنات سديم 18 درصد
  • دولوميت 11 درصد
  • فلدسپات 12 درصد
  • براكس 7 درصد
  • سنگ آهك 4 درصد
  • كربنات باريم 3 درصد
  • سولفات سديم 1 درصد

كلام آخر

در مطالب فوق در مورد روش و مراحل توليد پشم شيشه و مواد تشكيل دهنده آن صحبت كرديم. به طور كلي استفاده از پشم شيشه به منظور عايق‌كاري ساختمان از نظر حرارتي، صوتي و رطوبتي استفاده مي‌شود. به منظور خريد پشم شيشه، يونوليت، واتراستاپ، اسپيسر، رابيتس، الكترود جوشكاري و انواع محصولات مفتولي با قيمتي مناسب و كيفيت تضميني در شهر مفتول با شماره 02137556 تماس بگيريد و يا از طريق وب سايت محصول موردنظر را به صورت اينترنتي خريداري كنيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ آبان ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۴۱:۲۵ توسط:گيلدا موضوع:

تفاوت سيم آرماتوربندي با سيم نجاري و مقايسه آن‌ها

همان‌طور كه پيشتر راجع به مفتول سياه صبت كرديم، با توجه به مطالبي كه در اختيار شما عزيزان قرار داديم متوجه شديد كه اين نوع مفتول درواقع انواع مختلفي دارد كه پرمصرفترين نوع آن سيم آرماتوربندي و سيم نجاري يا همان سيم قالب بندي مي‌باشد. با توجه به شباهت اين دو سيم سوالي كه شايد براي شما مطرح شود تفاوت سيم آرماتوبندي و قالب بندي است. اگر در اين مقاله همراه شهر مفتول باشيد اطلاعاتي در خصوص مقايسه سيم آرماتوربندي و سيم نجاري كسب خواهيد كرد. براي شناخت بهتر شباهت ها و تفاوت هاي سيم آرماتوربندي و سيم نجاري، لازم است كه ابتدا به طور مجزا و مختصر با اين دو نوع سيم آشنا شويد. پس ما را در اين مقاله همراهي كنيد.

سيم نجاري ( سيم قالب بندي ) چيست؟

سيم نجاري ميلگرد نازكي مي‌باشد كه معمولا از جنس مفتول سياه ساخته شده است. به دليل انعطاف‌پذيري بالاي اين سيم از آن در در اجراي سازه‌هاي بتني استفاده مي‌شود. هم‌چنين از سيم قالب بندي براي ايجاد يكپارچگي و ثبات ميلگردها در بتن‌ريزي، فونداسيون و توري مش بندي آن، ساخت تير و ستون‌هاي ساختمان نيز استفاده خواهد شد. همان‌طور كه از نام اين سيم نيز مشخص است، علاوه بر سازه‌هاي ساختماني در صنايع چوبي و نجاري نيز مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

سيم نجاري چيست ؟

سيم قالب بندي با حداقل ضخامت 3 الي 4 ميلي‌متر به صورت حلقه‌اي توليد مي‌شود؛ از اين رو براي مصارف مختلفي به كار گرفته مي شود. لازم به ذكر است، درصورتي كه ميلگردها داراي ضخامت بالايي باشند، نياز به سيم نجاري با ضخامت بالاتري براي اتصال و مقاومت آن‌هاست.

سيم نجاري همانند سيم آرماتوربندي با توجه به نوع ساخت و متريال اوليه داراي دو گونه زير مي‌باشد:

  • سيم نجاري تسمه اي
  • سيم نجاري فابريك

سيم آرماتوربندي چيست؟

سيم آرماتوريندي نيز همانند سيم نجاري از مفتول سياه ساخته مي‌شود. اين سيم  با نام تجاري مفتول پخته شده نيز شناخته مي‌شود. دليل اين نام‌گذاري اين است كه سيم آرماتوربندي از حرارت مفتول‌هاي سخت صنعتي تا دماي 900 درجه سانتي‌گراد در شرايط خلاء در كوره آنيل توليد مي‌شود.

سيم آرماتوربندي نيز به صورت حلقه‌اي در ضخامت‌هاي مختلف مانند 1.5 ميلي‌متر كه براي ساخت ميلگردهاي آرماتوربندي مي‌باشد، توليد مي‌شود. هم‌چنين علاوه بر صنعت ساختمان، اين مفتول در هنر و مجسمه‌سازي براي ساخت چهارچوب مجسمه مورد استفاده قرار مي‌گيرد. سيم آرماتوربندي در مصارفي، موادي نظير موم و گچ را به راحتي به روي خود نگه مي‌دارد؛ در نتيجه مجسمه سازها به راحتي مي‌توانند اسكلت مجسمه خود را با اين مفتول پرداخته و آماده كنند.

"سيم آرماتوربندي فابريك" و "سيم آرماتوربندي تسمه" دو نوع سيم آرماتوربندي موجود در بازار بر اساس نوع ساخت هستند. هر كدام از اين سيم‌ها كيفيت و مرغوبيت ويژه و منحصربه‌فرد و در عين حال كاربردهاي متفاوتي دارند.

 تفاوت سيم آرماتوربندي و سيم قالب بندي

در خصوص مقايسه و تفاوت سيم آرماتوربندي و سيم قالب بندي بايد گفت كه اين دو سيم تنها در مقدار "ضخامت" با يك‌ديگر اختلاف دارند. يعني سيم آرماتوربندي در ضخامت 1.5 ميلي‌متر و سيم نجاري در ضخامت 2.5، 3، و4 در بازار موجود مي‌باشد. از اين رو اين تفاوت سبب شده كه در كاربردشان نيز تفاوت‌هايي به وجود آيد كه آن‌ها را به دو نوع سيم مجزا تبديل كرده است.

شباهت سيم آرماتوربندي و سيم قالب بندي

  1. با توجه به مطالب فوق كه در خصوص هر كدام از سيم‌ها گفته شد، مي‌توان فهميد كه سيم آرماتوبندي و سيم قالب بندي چه شباهت هايي با يك‌ديگر دارند.
  2. سيم آرماتوربندي و سيم نجاري از نظر جنس هردو از يك جنس مشابه در واقع مفتول سياه مي باشند.
  3. اين دو سيم هردو به صورت حلقه اما در ضخامت‌هاي متفاوت كه در ادامه براي شما ذكر خواهيم كرد در بازار عرضه مي‌شوند.
  4. هردوي اين سيم‌ها در صنعت ساختمان‌سازي و سازه‌هاي بتني كاربرد دارند و مورد استفاده قرار مي‌گيرند.
  5. دسته‌بندي اين دو نوع سيم از نظر نوع ساخت و مواد اوليه به يك صورت مي‌باشد و هر دوي آن‌ها به صورت تسمه‌اي و فابريك در بازار موجود هستند.
  6. سيم نجاري و سيم آرماتوربندي به لحاظ قيمتي يكسان هستند. قيمت روز اين دو كالا مانند ديگر محصولات آهني متأثر از قيمت روز آهن و فولاد است و بستگي به ضخامت قطر آن‌ها دارد.

سيم آرماتوربندي چيست ؟

در سايت شهر مفتول قيمت سيم قالب بندي و سيم آرماتوربندي در ضخامت هاي مورد نظر به روز اعلام مي‌شود. لذا مي‌توانيد قيمت اين نوع سيم‌ها و هم‌چنين كليه محصولات مفتولي را از طريق شماره 37556_021 در شهر مفتول پيگيري نماييد.

راهنماي خريد سيم آرماتوربندي و سيم نجاري

با توجه به مقايسه سيم آرماتوربندي و سيم قالب بندي ، فروش اين سيم‌ها توسط بسياري از فروشندگان و سايت‌ها اتفاق مي‌افتد، زمان خريد اين سيم‌ها آگاه باشيد كه ضخامت سيم، استحكام مورد نياز شما براي ميلگرد را داشته باشد. در صورتي كه نمي‌دانيد سيم مناسب با ضخامت ميلگرد شما كدام است، قبل از اقدام به خريد آن با كارشناسان شهرمفتول تماس بگيريد و هم‌چنين مي‌توانيد از مشاوره رايگان آن‌ها نيز بهره‌مند شويد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ آبان ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۳۹:۳۹ توسط:گيلدا موضوع:

انواع سيم مفتول گالوانيزه گرم و سرد و روش توليد آن‌ها

همان‌طور كه مي‌دانيد مفتول گالوانيزه يك محصول پركاربرد است كه از گالوانيزه كردن مفتول سياه توليد مي‌شود. قيمت مفتول گالوانيزه در انواع گرم و سرد متفاوت و مناسب بوده، به گونه‌اي كه به راحتي در اختيار همه قرار مي‌گيرد و در موارد مختلفي خواه به عنوان مواد اوليه براي توليد محصولات ديگر و خواه به صورت مصرف مستقيم به كار گرفته مي‌شود. سيم مفتول گالوانيزه از جمله محصولاتي به‌شمار مي‌رود كه مراحل توليد آن بسيار زياد بوده و اين محصول بايد مراحل مختلفي را طي كند تا به عنوان يك محصول آماده و كاربردي بتوان از آن بهره‌مند شد. از اين رو در اين مقاله مي‌خواهيم شما را با انواع سيم مفتول گالوانيزه گرم و سرد و توليد هر كدام آشنا كنيم تا شما بتوانيد با شناختي بيش‌تر از اين نوع مفتول، خريد خود را انجام دهيد.

انواع مفتول گالوانيزه

مفتول گالوانيزه در انواع چيني و ايراني در بازار به فروش مي‌رسد:

· مفتول گالوانيزه ايراني

مفتول گالوانيزه ايراني دوام زيادي در برابر رطوبت و اكسيد شدن دارد و هرچه كيفيت توليد مفتول بالاتر باشد استقامت آن در برابر رطوبت و زنگ‌زدگي بيش‌تر مي‌شود. وزن كلاف‌هاي مفتول گالوانيزه ايراني با يك‌ديگر كمي متفاوت است و هم‌چنين در قطر سيم، تلرانس و يا تغيير اندك قطر ديده مي‌شود.

· مفتول گالوانيزه چيني

انواع مفتول گالوانيزه

 

مفتول گالوانيزه چيني به نسبت نوع ايراني آن در برابر زنگ‌زدگي و رطوبت استقامت كم‌تري دارد و زودتر دچار اكسيد شدن مي‌شود. از طرفي برتري‌هايي نسبت به نوع ايراني دارد مانند نداشتن تلرانس و تغيير قطر در نقاط مختلف كلاف مفتول مي‌باشد. مفتول گالوانيزه انعطاف‌پذيري بالاتري نسبت به نوع ايراني دارد و كلاف‌هاي گالوانيزه چيني داراي وزن‌هاي يكساني مي‌باشند.

سيم مفتول گالوانيزه با توجه به روش توليد آن به دو دسته‌ي مفتول گالوانيزه گرم و مفتول گالوانيزه سرد نيز تقسيم‌بندي مي‌شود:

1. سيم مفتول گالوانيزه گرم

اين نوع مفتول گالوانيزه به مفتول سفيد معروف مي‌باشد كه در انگليسي به آن Hot Dipped Golvanized Wire مي‌گويند. مفتول گالوانيزه از طريق گالوانيزاسيون داغ، مفتول سياه (فولاد st37) حرارت داده شده و روكش‌دهي مي‌شود.

مفتول گالوانيزه گرم در واقع مفتول سياه حرارت داده شده‌اي (آنيل شده) است كه در اثر حرارت، كربن آن به حداقل ممكن رسيده، بسيار نرم و نفوذ‌پذير شده است. آن‌گاه به واسطه غوطه‌ور كردن در وان مذاب روي به صورت كاملا عمقي و زيبا روكش‌دهي مي‌شود.

مفتول گالوانيزه گرم در برابر نم، رطوبت و زنگ‌زدگي مقاومت بالايي دارد. در شرايط آب‌و‌هوايي مختلف و با تمام مناطق جغرافيايي سازگاري پيدا مي‌كند؛ به همين دليل طول عمر بسيار بالايي دارد. اگر در مناطق خوش آب‌وهوا نيز استفاده شود طولي عمري نزديك به 70 سال را دارا مي‌باشد. اين نوع مفتول داراي سطحي صاف، صيقلي و براق است. قابليت خم شدن و پيچيده شدن بالاي آن سبب مي‌گردد كه در محصولات بافتي نظير انواع توري حصاري، توري گابيون ، توري مرغي و سيم خاردار و… مورد استفاده قرار بگيرد. در عين حال خريد و استفاده از اين مفتول مقرون به‌صرفه مي‌باشد.

نحوه توليد مفتول گالوانيزه گرم به چه صورت است؟

گالوانيزاسيون داغ يك فرآيند پوشش‌دهي آهن و فولاد به وسيله‌ي روي است. در اين پروسه آلياژهاي پايه را در دماي حدود 840 درجه فارنهايت ( 450 درجه سانتي‌گراد ) از وان مذاب روي عبور مي‌دهند.  هنگامي كه مفتول‌ها از وان مذاب خارج مي‌شوند، روي خالص (Zn) با اكسيژن هوا (O2) واكنش داده و تشكيل زينك اكسايد مي‌دهد. آن نيز در واكنشي كه با دي اكسيد كربن (Co2) تشكيل ماده خاكستري رنگ كربنات روي (ZnCo3) مي‌دهد كه يك ماده قوي بوده كه از فولاد در برابر خوردگي و زنگ‌زدگي محافظت مي‌كند.  اين لايه محافظ كه سطح فولاد را به طور عمقي و كامل پوشش مي‌دهد و به عنوان يك سيستم محافظ و مانع بين فولاد و هوا قرار مي‌گيرد و از تاثير عوامل خورنده جوي بر فولاد جلوگيري مي‌كند .

فلز روي در مقايسه با فولاد، الكتروپوزيتيو است؛ اين خاصيت فوق‌العاده در زمان‌هايي كه پوشش گالوانيزه آسيب مي‌بيند و فولاد در معرض هوا قرار مي‌گيرد، فلز روي از طريق حفاظت كاتدي هم‌چنان مي‌تواند از فولاد در برابر خوردگي محافظت كند.

توليد مفتول گالوانيزه

2. سيم مفتول گالوانيزه سرد

در روش توليد گالوانيزه سرد، فلز روي با سيستم آب‌كاري با برق الكتروليز روي سيم مي‌نشيند. در نتيجه ضخامت روي كم مي‌باشد و چندان در مقابل رطوبت مقاوم نيست. اما در نوع گرم ضخامت روي بيش‌تر است و در نتيجه ديرتر زنگ مي‌زند.

نحوه توليد مفتول گالوانيزه سرد به چه صورت است؟

در روش گالوانيزه سرد، بعد از تميزكاري و اكسيد‌زدايي مفتول سياه توسط اعمال جريال الكتريكي و با فرآيند الكتروليزر لايه‌اي بر روي آن قرار مي‌گيرد. اين لايه بنا لايه گالوانيزه سرد بوده كه در مقايسه با روش گرم بسيار نازك‌تر مي‌باشد. اين فرآيند ضمن مقاوم نمودن مفتول در برابر رطوبت و شكستگي، آن را منعطف نيز مي‌سازد. اين عمل با هدف جلوگيري از خوردگي فلز پايه يعني فولاد و زنگ‌زدگي آن انجام مي‌شود.

مفتول گالوانيزه به روش سرد معمولا با قطر ۰.۵ تا ۶ ميلي‌متر و به دو شكل كلاف و شاخه توليد شده و تركيبات شيميايي و خواص مكانيكي آن‌ها تابع ميلگردي است كه از آن توليد شده است. با توجه به اين كه در توليد مفتول گالوانيزه از مفتول سياه استفاده مي‌شود بنابراين بسيار نرم بوده و درصد ازدياد طولي آن و هم‌چنين مقاومت آن در مقابل خمش و پيچش افزايش مي‌يابد.

كلام آخر

با توجه به مطالبي كه در خصوص انواع مفتول گالوانيزه و روش توليد آن گفته شد، اكنون شما مي توانيد با آگاهي كامل در اين زمينه، و با مشاهده‌ي ليست قيمت مفتول گالوانيزه در سايت شهر مفتول، اين محصول را خريداري نماييد. براي خريد و بهره‌مندي از مشاوره رايگان فروش مفتول گالوانيزه گرم و سرد مي‌توانيد با شماره 37556_021 تماس حاصل فرماييد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ آبان ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۳۸:۲۲ توسط:گيلدا موضوع:

مقايسه پشم شيشه و پشم سنگ ؛ كاربرد و تفاوت آن ها

پشم شيشه و پشم سنگ چه تفاوتي با يكديگر دارند ؟ آيا با كاربرد و ويژگي آن‌ها آشنا هستيد ؟ شما استفاده از كداميك را ترجيح مي‌دهيد؟ به طور كلي پشم شيشه و پشم سنگ با يكديگر متفاوت‌اند. اگرچه ممكن است در برخي مواقع به جاي يكديگر استفاده شوند اما تفاوت‌هايي با هم دارند. پشم شيشه يكي از پركاربردترين مصالح به منظور عايق‌كاري در ساختمان است. همچنين به دليل ويژگي هايي كه دارد به طور گسترده مورد استفاده قرار مي‌گيرد. در ادامه قصد داريم به مقايسه پشم شيشه و پشم سنگ بپردازيم و كاربرد هر يك را مورد بررسي قرار دهيم. با ما همراه باشيد تا با تفاوت پشم شيشه و پشم سنگ آشنا شويد.

پشم شيشه چيست ؟

در پاسخ به سوال پشم شيشه چيست بايد بگوييم پشم شيشه از ذوب شيشه و تبديل آن به الياف ريزتر توليد مي‌شود. پس از آن الياف پشم شيشه به صورت پانل يا رول در آمده و به منظور كاربردهاي مختلف به بازار عرضه مي‌شود. از پشم شيشه به عنوان يك عايق حرارتي مناسب در ساختمان‌سازي استفاده مي‌شود. از طرفي كاربرد پشم شيشه سبب شده است تا از آن در صنايع ديگر نيز استفاده شود.

برش و نصب پشم شيشه آسان است. لازم به ذكر است پشم شيشه تا دماي 250 درجه سانتي‌گراد، بهترين عملكرد خود را دارد. علاوه بر اين كه يك عايق حرارتي خوب است، به عنوان عايق صوتي نيز مورد استفاده قرار مي‌گيرد. به طور كلي بهتر است در ساختمان‌هايي كه حاوي مواد آتش زا است از پشم شيشه استفاده شود.

پشم سنگ چيست ؟

پشم سنگ مانند پشم شيشه يك عايق صوتي و حرارتي است. براي توليد پشم سنگ از بازالت استفاده مي‌شود. بازالت يكي از سنگ‌هاي آذرين است. اين ماده در واقع باقي مانده فعاليت‌هاي آتشفشاني است. از جمله تفاوت پشم شيشه و پشم سنگ اين است كه پشم سنگ از تراكم بالاتري برخوردار است.

در نتيجه در برابر حرارت نيز مقاومت بيشتري دارد. پشم سنگ توانايي اين را دارد كه تا دماي 750 درجه سانتي‌گراد مقاومت داشته باشد. پشم سنگ نيز مانند پشم شيشه قابليت نصب آساني داشته و در برابر صوت و حرارت مقاومت خوبي دارد. از اين رو در بسياري از موارد به جاي پشم شيشه از پشم سنگ استفاده مي‌شود.

مقايسه پشم شيشه و پشم سنگ

مقايسه پشم شيشه و پشم سنگ

اگرچه كاربرد پشم شيشه و پشم سنگ تقريبا يكسان است، اما اين دو با يكديگر تفاوت هايي دارند. در اين بخش به مقايسه پشم شيشه و پشم سنگ مي‌پردازيم. با ما همراه باشيد تا با تفاوت پشم شيشه و پشم سنگ آشنا شويد.

مقايسه پشم شيشه و پشم سنگ از نظر قيمت

از جمله تفاوت پشم شيشه و پشم سنگ در قيمت آن هاست. از آن جايي كه پشم سنگ از بازالت توليد مي‌شود، بنابراين از تراكم بيشتري برخوردار است. اين مسئله روي هزينه تاثير داشته و سبب كاهش هزينه پشم سنگ مي‌شود. بنابراين در صورتي كه قصد داريد عايق كاري را با هزينه كمتري انجام دهيد، بهتر است از پشم سنگ استفاده كنيد. پشم سنگ به منظور عايق كاري صوتي ساختمان گزينه مناسب تري بوده و مقرون به صرفه‌تر است. اگرچه هر دو براي عايق كاري حرارتي نيز بسيار مناسب هستند.

مقايسه پشم شيشه و پشم سنگ از نظر كاربرد

اگرچه پشم شيشه و پشم سنگ هر دو از نظر الياف يكي هستند، اما براي استفاده از هر كدام از آن‌ها به محل مورد نظر و هدف از عايق‌كاري بايد توجه كرد. بنابراين در مقايسه پشم شيشه و پشم سنگ بايد به اين مسئله توجه كرد. معمولا براي عايق كاري سقف سوله‌ها از پشم شيشه استفاده مي‌شود. بنابراين يكي از اصلي‌ترين كاربرد پشم شيشه استفاده از آن در سقف است.

چرا كه در اين مورد استفاده از پشم شيشه مقرون به صرفه است. همچنين عملكردي مناسب‌تر از پشم سنگ دارد. اما براي عايق‌كاري كف و يا ديوارهاي ساختمان از پشم سنگ استفاده مي‌شود. چرا كه پشم سنگ از نظر فني مناسب تر است و از اتلاف انرژي تا ميزان زيادي جلوگيري مي‌كند.

مقايسه پشم شيشه و پشم سنگ از نظر مقاومت

پشم شيشه چيست ؟

به طور كلي مي‌توان گفت مهم‌ترين تفاوت پشم شيشه و پشم سنگ در رابطه با ميزان مقاومت آن‌هاست. ميزان مقاومت اين دو در برابر حرارت با يكديگر متفاوت است. حداكثر دمايي كه پشم شيشه مي‌تواند تحمل كند 250 درجه سانتي‌گراد است. اما پشم سنگ تا دماي 750 درجه سانتي‌گراد را مي‌تواند تحمل كند. از اين رو مي‌توان نتيجه گرفت پشم سنگ بهتر از پشم شيشه است.

يكي ديگر از مسائل مهمي كه در خصوص تفاوت پشم شيشه و پشم سنگ بايد بيان كرد اين است كه پشم شيشه حساسيت زا است. يعني در طولاني مدت مي‌تواند سبب ايجاد بيماري‌هاي تنفسي و پوستي شود. از اين رو بهتر است براي جلوگيري از اين مسائل از پشم سنگ استفاده كرد.

كلام آخر

در مطالب فوق به طور كامل در مورد كاربرد پشم سنگ و پشم شيشه صحبت كرديم. با يك بررسي كلي مي‌توان نتيجه گرفت كاربرد پشم سنگ بيشتر است. چرا كه پشم شيشه داراي معايبي چشم گير است كه پشم سنگ فاقد آنهاست. كاربرد پشم سنگ در برابر مقاومت حرارتي بيشتر است. به منظور خريد پشم شيشه با كيفيت و انواع محصولات مفتولي اعم از يونوليت، واتراستاپ، پايه فنس، فنس، توري حصاري، تيرچه بتني و.... با شماره 02137556  در ارتباط باشيد و يا به صورت اينترنتي از طريق وب سايت خريد خود را ثبت كنيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ آبان ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۳۴:۳۵ توسط:گيلدا موضوع: